Min egen världshistoria 20 000 f.Kr och 1914-2046 e.Kr
Del 11

Anders Björkman - Heiwa Co - European Agency for Safety at Sea!

Home

About us

Services

Contact info

News

Order books

Assbook

 

11. Fred på jorden 2022 - 2046

(Sammanfattning - Sverige var äntligen med och krigade 2002-2014 och förlorade totalt men har inte lärt sig av det!)

Varför Sverige 2002-2014 krigade och förlorade uppe i Afghanistans höjder är ej utrett 2022, men nog var det så att barn där inte kunde gå i skolan och fattigt folk inte kunde få sjukvård, och att inkompetenta svenska militärer och biståndsarbetare kunde tjäna övertid därborta under 12 år genom att "kriga". Det var ju ingen kontroll! Bara att plocka på sig! Ett resultat är att 1.000-tals psykiskt skadade, svenska veteraner d.v.s. f.d. legosoldater virrar runt i Sverige. De klarade inte trycket att jobba med skottsäker väst i sex månader, skjuta folk och beväpnade utföra husundersökningar i fattiga, afghanska byar, så att barn där inte kunde gå i skolan och fattigt folk inte kunde få sjukvård. Naturligtvis byggde Sverige varken skolor eller sjukhus i Afghanistan.

Man hade inte ens lärt sig hur Sverige försvarade sig med sjöminan, när jag var militär på 60/70-talen. Den göms och när fienden passerar exploderar den. I Afghanistan kallas den IED - Improviserad, Explosiv Doning. Livsfarlig. Den göms ju och när fienden inkl. svenska krigare passerade exploderar den. Som en sjömina. Men Sverige är ju bra på att hitta på vad som helst. Som USA. USA har 2002-2009 arresterat 781 personer varav 220 afghaner som alla fängslats i koncentrationslägret Guantanamo, Kuba. Många har torterats och misshandlats på uppdrag president Bush Jr, och har erkänt allt möjligt och löjligt. Ingen har hittills ställts inför rätta och dömts eftersom allt är hemligt. De fängslade vet ej vad de anklagats för och sannolikt har alla afghaner inget med terrorism riktad mot USA att göra.

Kriget mot terrorismen är inte slut eftersom det varar i 100 år efter ett stopp 2013/17. De hemliga krafterna* är ju fortfarande i farten och vill tjäna mera pengar. Nu gäller det, bl.a. att knäcka Rysslands oligarker med alla medel inkl. propaganda, t.ex. att NATO ockuperar det korrupta och nerkörda Ukraina med sina oligarker, så att västmakternas fredsvänner äntligen kan ta över Rysslands oligarkers rikedomar den vägen. Det undviks enklast genom medling, dvs fredlig diskussion med Rysslands ledare och åtgärder att skydda den ryska (eller iaf rysktalande) befolkningen i södra och östra Ukraina som flyttade dit på Katarinas uppmaning på 1790-talet och efter Stalins ukrainska folkmord 1932/3. Fast det vill inte oligarkerna. Om ni undrar vad en oligark är, är det en rysktalande, före detta sovjetisk kommunist som lagt beslag på ett före detta kommunistiskt företag och nu, som förr, lägger beslag på alla mervärden som produceras, m.h.a. lokala gangstergäng. Oligarkerna gillar att leva lyxliv i väst, bla franska rivieran.

En annan metod är att uppmuntra islamsk terrorism litet här och var, mha betalda djihadister, som kräver vapen och krigsinsatser och håller krigsindustrin i farten.

USA presidenter godkänner tortyr av och mord på motståndare men det lär inte hjälpa och ingen bryr sig egentligen. Många, s.k. konspirationsteoretiker, tror att alla krig beskrivna ovan startats av de hemliga krafterna* som manipulerar makthavarna för att tjäna pengar. Men det behövs inte. Makthavarna är själva rätt korkade och behöver inte manipuleras och det finns alltid kriminellt folk som ställer upp att missbruka makt för att behålla sina privilegier.

The 911-report and the CIA Torture report written by members of the U.S. Congress can be read free of charge on the net. I review the reports here where you also can download the reports. Interesting reading. One President of the U.S. encouraged the CIA to use torture to find out how terrorists are brainwashed and another President of the U.S. ordered the murder of a terrorist!

* undrar ni vilka de hemliga krafterna är som konspirerar ovan tror jag det rör sig om den Djupa Staten, Bilderbergare och vita, anglosachsiska protestanter som tjänade storkovan i slutet av 1800-talet i Amerika, Europa och dess kolonier och i Kina. Deras barn utbildades senare i privatskolor och vid universiteten på amerikanska östkusten för att lära känna varandra medan mammorna spelade bridge och tennis på sina country clubs där många söp ihjäl sig. De finansierade Stalin, Hitler och Japans elit 1920/30 och den falska atombomben 1945-2022 och finansierar samma gangsters idag 2022, mha religion och narkotika! Papporna lär sina barn att de kontrollerar allt av betydelse ekonomiskt och politiskt överallt och för att skydda sitt kapital gäller det att ta över världen.

Rätt trista typer med 100.000-tals medhjälpare varav flera med sommarbostad på franska Rivieran. Inte mycket att göra åt dem. Jag är ju själv vit, anglosachsisk (men svensk) protestant bosatt på Rivieran i Sydfranrike sedan 1978 som inte tjänade storkovan i slutet av 1800-talet och därför borde veta. Både min morfarsfar och min farfarsfar gjorde konkurs 1889 ... men det är två andra historier. De fick starta om från början igen med hustrur och barn ... och ett resultat blev ... jag.

Fred på jorden 2022. Enklast är att dra tillbaka alla främmande trupper från Afghanistan (USA stack redan augusti 2021 och övergav sina allierade där), sluta kalla talibanerna för terrorister och starta fredsförhandlingar. Då kan alla afghanska flyktingar resa hem och bygga upp landet igen. Samma gäller Syrien, Libyen, Irak, Yemen och Mali. Starta med ett eldupphör och fortsätt med fredsförhandlingar. Då kan alla syriska, libyska och irakiska flyktingar resa hem och bygga upp länderna igen. Det kanske fungerar i Mali?

Man förhandlar med separatisterna så att lugn och ordning skapas igen. Islamska fanatiker och djihadister försvinner då av sig själva. Djihadister fanns ju inte för 20 år sedan utan är ett fenomen skapat av CIA & Co (dvs de hemliga krafterna). Läs gärna John O. Brennans memoarer Undaunted (2021) om det. Brennan har jobbat för CIA hela sitt liv och organiserat terror och tortyr för att hålla sig själv, amerikansk militär och vapenhandlare i farten.

Jag gillar Japans grundlag 1946/7 med sin artikel 9:

"Uppriktigt strävande efter en värld i fred grundad på internationell rättvisa och ordning, avstår det japanska folket för alltid från krig som suverän rättighet och hot eller bruk av våld som ett sätt att lösa internationella konflikter.

För att genomföra avsikten med föregående mening kommer land-, sjö- och luftstyrkor liksom annan krigsmakt aldrig att upprätthållas. Landets rätt att föra krig erkänns ej."

Men USA:s president Obama hade mars 2016 andra planer! USA sände tre pansarbrigader till Europa (en vardera till Baltikum, Rumänien, Bulgarien) 2017. En amerikansk pansarbrigad består av 4 500 soldater, de flesta dumma infanterister som springer bakom ett okänt antal pansartanks som ... skall göra vad? Attackera Ryssland? Som Hitler 1941? Obama har tydligen inte lärt sig ett skvatt av min historia ovan och bekräftar att han var och är ett skämt. Vad USA:s nya president Biden skall hitta på 2022 ... blir framtida historia. Sannolikt ganska lik den tidigare. USA vet ju inte ens hur demokratiska val går till med en valsedel i ett kuvert! Personligen anser jag att valen av Reagan, Bush Sr, Clinton, Bush Jr, Obama, Trump och Biden till presidenter var manipulerade. När Trump förlorade 2020 hittades säckar med oräknade röster överallt, etc, etc, bla, bla.

Men enklast vore att meddela att kärnvapen inte fungerar och är en bluff sedan 1945. CIA behöver inte sända spioner till Nordkorea och Iran för att konstatera det.

Hoppas alla läsare lärt sig litet av min politiskt inkorrekta, ovan kortfattade världshistoriska sammanfattning och som fortfarande tror på den officiella propagandan och atombomber 1945 och arabiska terrorister september 2001.

Berätta till anders.bjorkman@wanadoo.fr !

Om ni undrar vad som skall hända 2022-2046 har jag en del synpunkter.

Ryssland fortsätter naturligtvis att kontrollera östra Europa, f.d. sovjetiska republiker i centralasien och Sibirien i lugn och ro. Inget tredje världskrig kommer någonsin att äga rum där eller annorstädes under resten av mitt liv. Vilka skall slåss där? Och varför?

Snabb tillbakablick!

Bananrepubliken Ukraina 2022

Alltså, Tyskland vann kriget mot Ryssland 1917, fred slöts och ett land/bananrepubliken Ukraina skapades ur ingenting som en buffertzon. Det blev sedan statskupp och inbördeskrig i Ryssland - en revolution!! - och Tyskland ockuperade Ukraina som försvann. Men sedan förlorade Tyskland 1918 mot England, Frankrike och USA och Sovjetunionen, SSSR, bildades med en socialistisk sovjet(banan)republik Ukraina i väst styrd av diktatorn Stalin i Moskva. Polen återupprättades som en militärt styrd buffertzon mellan Tyskland och SSSR.

Hitler och Stalin ändrade på det 1939. Polen försvann helt och sovjet(banan)/republiken Ukraina flyttade sin gräns västerut.

Sedan vann Stalin 1945 och sovjetbananrepubliken Ukrainas gränser bekräftades snabbt utan diskussion och Polen återupprättades på gammal tysk mark västerut istället som en ny buffertzon, som snabbt kontrollerades av Moskva.

Den socialistiska sovjetrepubliken Ukraina ockuperade sedan ryska Krim 1964. Sedan kollapsade hela SSSR 1991 och sovjetrepubliken Ukraina togs över av en lokal mafia betald av USA inom "erkända" gränser, där inga "ukrainare", vilka de nu är, var i majoritet någonstans. Och numera, 2022, tror folk backade upp av media och falska nyheter att Ukraina är ett urgammat europeiskt land sedan >1000 år med en ärorik historia, litteratur och språk, etc. Men språket är ju bara en rysk, slavisk dialekt! Inget att starta ett tredje världskrig om. Det är bara synd om folket där som manipuleras.

Tyskland och EU har ett problem, eftersom rysk energi/gas behövs att hålla EU och hela världsekonomin i liv. EU betalar och Ryssland utvecklas. USA gillar det inte.

Kina kommer att fortsätter att utveckla sin gamla Maokommunism-kapitalism, mha av samma energi/gas från, f.d. sovjetryska länder i Centralasien. Inget att världskriga om! Kina kan gärna bygga öar i sydkinesiska sjön. Vietnam, Indonesien och Filippenerna bara skrattar åt det. Inget att världskriga om!

USA fortsätter naturligtvis i gammal stil med att fuska sina lokala val och "rösta fram" olika skådisar att leda 'Fria Världen'. Fake news alltsammans! Sedan 1960. JFK! Clinton! Obama, Trump, Biden. Vilka skojare.

Afrika? Alla länder där, som tagits över av olika, lokala maffiagäng, sedan 1950 får väl göra det i fortsättningen. Det är bara att jobba på utan att världskriga!

Sydamerika? Samma skit där! Det är bara att jobba på utan att världskriga!

Jag hoppas leva till 2046 och som 100-åring att bedöma utvecklingen då. Jag får nog rätt. Det blev aldrig ett världskrig 2022-46!

Sverige 2046? Klart Ryssland aldrig kommer att attackera den skiten! Sverige får klara sig självt. Svenska media som DN och GP kommer bara att rapportera vad som gäller, t.ex. att Estonia tappade visiret 1994!

Slut! eller till början.